از گناه تنفر داشته باش نه از گناهکار .گاندی
کسی که حفظ جان را مقدم بر آزادی بداند، لیاقت آزادی را ندارد.بنجامین فرانکلین

| صفحه اصلی | گالری عکس | آموزش | تازه ها | اوقات شرعی روستا | آب و هوای روستا | نقشه هوایی روستا | تالار گفتگو | دانلود | پیوندها | تماس با ما |

«هادی باقری» در بازدید از جنگل‌های پسته‌ی خواجه شهر کلات و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این جنگل‌ها از عرصه‌های طبیعی استان است که در ۱۵ رویشگاه در شهرستان‌های درگز، کلات، تربت‌جام، صالح‌آباد، مشهد و سرخس قرار دارد.


ادامه مطلب
نویسنده: داود ׀ تاریخ: یک شنبه 27 مرداد 1387برچسب:وجود, بيش, ۴۹ هزار, هکتار ,جنگل پسته‌ي, وحشي, خراسان‌رضوي, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

به گفته مسئول محترم حفظ نباتات شهرستان جغتای در سال جاری با هدف کاهش مصرف سموم ، کاهش هزینه های تولید ، حفظ محیط زیست و تولید محصول سالم در قالب طرح اقتصاد مقاومتی مبارزه با پسیل پسته در سطح 25 هکتار ، باغات به صورت بیولوژیک و نصب کارت های زرد به عنوان تله و پیش آگاهی در حال انجام است . آقای مهندس دستورانی افزودند : نصب کارت های زرد بر روی درختان و شکار این آفت و از طرفی با مشخص نمودن پیک جمعیت این آفت سمپاشی در باغات به حداقل رسیده و یا به طور کامل حذف می شود

منبع :سايت جهاد كشاورزي شهرستان جغتاي

نویسنده: داود ׀ تاریخ: یک شنبه 23 تير 1392برچسب:مبارزه, بیولوژیک ,علیه, آفت پسیل, پسته , باغات,شهرستان ,جغتاي, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

با توجه به استقبال مردم، تولید گوشت گوسفندی ارگانیک در دستور کار انجمن قرار دارد، اولین گوشت گوسفندی ارگانیک در استان اردبیل تا سه ماه دیگر مراحل اولیه تولید خود را طی می‌کند و در صورتی که خطایی در تولید نداشته باشد، اولین گوشت گوسفندی ارگانیک روانه بازار مصرف می‌شود.برای تولید گوشت ارگانیک، باید دام‌ها در مراتع مجاز(مراتعی که در سه سال گذشته مواد شیمیایی دریافت نکردند) به تعداد مشخص نگهداری شوند و در زمانیکه به دلایل شرایط جوی در فضای سرپوشیده مناسب نگهداری می شوند از خوراک ارگانیک برای آنها استفاده می‌شود. همچنین نباید تعداد دام موجود در مراتع از عددی مشخص با توجه به وسعت مرتع بالا برود تا محیط زیست نیز حفظ شده و از آسیب رساندن به آن جلوگیری شود


منبع: انجمن ارگانيك ايران

نویسنده: داود ׀ تاریخ: سه شنبه 18 تير 1392برچسب:تولید اولین گوشت گوسفندی ارگانیک در کشور , ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

به گزارش خبرنگار «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر جعفر خلقاني در همايش «ملي نيم قرن مصرف آفت كش‌ها در ايران» اظهار داشت: در حال حاضر 60 ماده فعال آفت كشي كه داراي درجه سرطانزايي است و 118 آفت كش بر هم زننده تعادل هورموني شناخته شده است.

ادامه مطلب
نویسنده: داود ׀ تاریخ: چهار شنبه 1 خرداد 1392برچسب:شناسايي سرطانزايي و اختلال‌زايي هورموني در 178 تركيب آفت‌كش, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

براي ديدن قيمت محصولات سالم و ارگانيك در ميادين شهرداري تهران اينجا كليك كنيد .

 

نویسنده: داود ׀ تاریخ: چهار شنبه 1 خرداد 1392برچسب:قيمت, محصولات ,, ارگانيك , ميادين ,شهرداري, تهران, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

متاسفانه در سال های اخیر تولیدكنندگان محصولات كشاورزی در كشور به جای بهره گیری از دانش روز كشاورزی برای تولید بیشتر، مصرف كودهای شیمیایی را در واحد سطح افزایش داده اند. توهم افزایش عملكرد ناشی از مصرف هرچه بیشتر آب و كود شیمیایی در بعضی از مناطق كشور سبب استفاده بی رویه از منابع آب و كود شده به طوری كه تداوم این امر علاوه بر خسارت های مالی و تشدید عدم تعادل عناصر غذایی در خاك، خطرات جدی را در رابطه با آلودگی خاك و آب به وجود آورده است.


ادامه مطلب
نویسنده: داود ׀ تاریخ: یک شنبه 8 ارديبهشت 1392برچسب:استفاده,كود,شيميايي,ارگانيك,سرطان,نيترات, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

آيا مي دانيد كه:
- د.د.ت. يكي از سموم شيميايي كلره است كه براي سلامتي انسان و دام مضر است؟ (بيماري هايي چون خستگي عضلاني، كاهش وزن، تخريب كبد، بروز يرقان، صدمه به سيستم عصبي، تحريكات غير عادي عضلاني، سوزن سوزن شدن، خارش، سوزش، رعشه ،تشنج، بي ميلي به كار و فعاليت، درد شديد مفاصل و اختلالات ژنتيكي با د.د.ت. مرتبط تشخيص داده شده است.)

ادامه مطلب
نویسنده: داود ׀ تاریخ: چهار شنبه 23 اسفند 1391برچسب:مبارزه, با ,كنه, گاوي,مبارزه با كنه گاوي, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 سیدرضا نورانی درخصوص عرضه محصولات ارگانیک کشاورزی به کشورهای دنیا، اظهارداشت: با برنامه ریزی انجام شده ایران در سال تولید ملی، حمایت از کار  وسرمایه ایرانی، 24 قلم از محصولات کشاورزی را با گواهی بین المللی ارگانیک به بازار 80 میلیارد دلاری محصولات ارگانیک جهان عرضه خواهد کرد.


ادامه مطلب
نویسنده: داود ׀ تاریخ: پنج شنبه 27 مهر 1391برچسب:صادرات محصول, کشاورزی ,ارگانیک , سالجاری, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

اثرات کودهای شیمیایی بر سلامت انسان

بررسي هاي علمی نشان می دهد که در کشور ما از کودهای شیمیایی «ازته» یا «نیترات آمونیوم» به طور بی رویه استفاده می شود. مصرف  بی رویه این کودها باعث تجمع نیترات در گیاه و ورود این ترکیبات سرطان زا به بدن انسان مي شود.

مواد غذایی و میوه های مصرفی به طور استاندارد باید حداكثر حاوی --- نیترات باشد. اما متأسفانه در تحقیقات به عمل آمده، این ميزان تا ده برابر در محصولات دیده شده است.

«نیترات ها» و «نيتريت ها» از چند منشأ به بدن انسان وارد می شوند؛

1. صنایع غذایی به عنوان مواد نگه دارنده

2. تجمع نیترات در گیاهان و خوردن آنها

3. آب های آلوده

آیا می دانید؟

• در ایران سالانه ---- لیتر سم بر روی محصولات کشاورزی ریخته می شود

• مقدار سرانه ورود سم به بدن انسان در طی سال ----

• شایع ترین صدمات به بدن انسان سرطان کبد، پروستات، رحم ----  می باشد

• دولت در سال 1389 یک هزار میلیارد تومان یارانه برای تأمین کود شیمیایی پرداخته است.

• تا کنون آب و خاکِ بیش از یک میلیون هکتار از زمین های کشاورزی کشور، آلوده به سموم کشاورزی شده است.

• 70 درصد بیماری ها، ناشی از تغذیه نادرست است.

• مواد غذایی ناسالم، باعث 250 نوع بیماری در انسان می شود.

 جذب آفت کش در بدن، می تواند باعث بروز مشکلاتی برای سلامتی انسان شود (مثل سوزش چشم). در صورت جذب بیشتر ومسمویت سیستمیک، مشکلات دستگاه تنفسی به وجود مي آيد که در آخر ممکن است به مرگ بیانجامد.

تماس غیر مستقیم با آفت کش ها، ناشی از خوردن غذاهایی است که سموم آفت کش در آن نفوذ کرده اند. اين غذاها می تواند باعث افزایش مواد سمی در بدن انسان شود. البته در صورت قرار داشتن طولاني مدت در معرض این آفت کش ها، احتمال بروز بیماری، بيشتر است.

 

منبع : سامانه ترویج کشاورزی خراسان رضوی

 

 

نویسنده: داود ׀ تاریخ: یک شنبه 9 مهر 1391برچسب:اثرات کودهای, شیمیایی ,سلامت, انسان,اثرات کودهای شیمیایی بر سلامت انسان, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

با توجه به آفات خربزه در شهرستان فایل پی دی اف آموزشی شناخت و کنترل آفت مگس خربزه برای استفاده کشاورزان محترم قرار داده شد.

دانلود فایل تصویری

دانلود فایل pdf

نویسنده: داود ׀ تاریخ: یک شنبه 9 مهر 1391برچسب:کنترل, آفت, مگس ,خربزه ,کنترل ,آفت, مگس ,خربزه, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

 

آیا می دانید در مزارع کشت خربزه  شاهد بیش از هشت مرحله سمپاشی و همچنین چندین نوبت استفاده از کودهای  شیمیایی می باشیم . همین امر موجب تجمع سم و نیترات در  خاک ، هوا و محصول خربزه گشته که متاسفانه ابتدا در کشاورز و خانواده اش ، سپس برای  مصرف کننده خربزه  ایجاد مسمومیت و در دراز مدت منجر به انواع سرطان می شود.

 

رسولُ اللّه‏ِ صلى ‏الله‏ عليه ‏و ‏آله : لا ضَررَ و لا ضِرارَ، مَن ضارَّ ضارَّهُ اللّه‏ُ، و مَن شاقَّ شَقَّ اللّه‏ُ علَيهِ .

پيامبر خدا صلى ‏الله‏ عليه ‏و ‏آله : ضرر و زيان زدن به خود و ديگرى جايز نيست . كسى كه به ديگرى زيان وارد آورد، خداوند به او زيان رساند و كسى كه ديگرى را به مشقّت اندازد ، خداوند او را به مشقّت افكند .

 

نویسنده: داود ׀ تاریخ: جمعه 7 مهر 1386برچسب:کشت خربزه , ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

امام صادق (ع): خداوند در میان اعمال ، کشاورزی و دامداری را برای پیامبران خود پسندید.

كشاورز عزیز :
کشاورزی از جمله شغل های مورد توجه خداوند است. تمام پیامبران خدا -به جز ادریس- کشاورز بوده اند. صوابی که در این شغل نهفته است در هیچ شغل دیگری ممکن است نباشد.
پس توقع می رود که شما با دقت، به كار کشاورزی و تولید غذای سالم برای هم نوعان خود بکوشید. از مصرف بی رویه کود و سم در زمین و آبِ خدادادی پرهیز کنید و به جای آن فکر کنید که چگونه زمین تان را بارور نگه داشته و از علم روز استفاده کنید. از تقلید نا آگاهانه در مصرف بی رویه سموم خودداری کنید.

 

حضرت علی(ع): کسی که با داشتن آب و خاک باز هم فقیر باشد از رحمت خداوند متعال به دور است.

بحارالانوار جزء103 ص 65


امام صادق (ع): كشت كنيد و درخت بكاريد. به خدا قسم، كاري پاك تر و نيكوتر از آن نيست.
تهذيب جلد 2 ص 115

با عنايت به فرمايش امام صادق (ع)، بايد توجه داشته باشيم كه اين شغل پاك و نيكو را با عملكرد ناصحيح خود (آلوده كردن آب و خاك با مواد شيميايي و سموم) ناصواب نكنيم.

 

نویسنده: داود ׀ تاریخ: جمعه 7 مهر 1386برچسب:کنترل, آفات, بدون, سموم ,شیمیایی ,کشاورزی ا,رگانیک ,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

صادرات خربزه به كشورهاي حاشيه خليج فارس
پس از اجراي طرح موفقيت آميز توليد محصولات سالم در استان خراسان رضوي ، يك كشاورز شهر سلامي شهرستان خواف موفق شد خربزه سالم و بدون باقي مانده سموم را توليد و محصول خود را به بازارهاي مصرف كشورهاي حاشيه خليج فارس صادر كند.مهندس هروي مجري طرح توليد خربزه سالم در اين باره گفت : متأسفانه براي توليد خربزه از اولين روز كاشت تا آخرين روز برداشت حداقل 13 بار سم پاشي صورت مي گيرد كه محصول مزارع سم پاشي شده از نظر بهداشتي و باقي مانده سموم از سلامت مصرف برخوردار نيست . وي افزود : در طرح توليد محصول سالم ، خربزه تنها 3 بار سم پاشي مي شود و 22 روز پيش از برداشت محصول سم پاشي قطع مي شود در نتيجه محصول برداشت شده فاقد باقي مانده سموم است . هروي گفت : با همكاري استانداري خراسان رضوي ميزان 2 تن محصول سالم خربزه به قطر ارسال شد و در كمتر از 24 ساعت از كشور قطر اطلاع داده شد كه ميادين تره بار آن كشور خواهان ارسال 100 تن محصول خربزه سالم هستند.

منبع : سامانه آموزش کشاورزی خراسان رضوی

نویسنده: داود ׀ تاریخ: جمعه 7 مهر 1391برچسب:کنترل, آفات, بدون, سموم ,شیمیایی ,کشاورزی ا,رگانیک ,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

شکارگرها:

شکار گرها موجوداتی هستند که در مراحل مختلف زندگی خود تعداد زیادی موجود را شکار می کنند و ما با استفاده از سموم شیمیایی این شکار گرها را از بین می بریم و باعث به هم خوردن نظم موجود در طبیعت شده و باعث افزایش افات گیاهی در طبیعت می شویم. 

ادامه مطلب
نویسنده: داود ׀ تاریخ: جمعه 17 شهريور 1391برچسب:کنترل, آفات, بدون, سموم ,شیمیایی ,کشاورزی ا,رگانیک ,شکارگرها, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

 

 نمايندگان شركت بی سی اس آلمان كه به 80 كشور جهان مجوز صادرات محصولات كشاورزي ارگانيك را ارائه مي دهد با حضور در استان خراسان رضوي و بازديد از مزارع سيب زميني و گندم فريمان ، مزارع زعفران زاوه و تربت حيدريه و مزارع گندم و پياز مشهد 3 فقره مجوز تی3 به محصول سيب زميني فريمان ، زعفران تربت حيدريه و پياز مشهد را صادر كردند. مفهوم اين مجوز كه در واقع جواز حضور محصولات كشاورزي در بازارهاي اتحاديه اروپايي است كه داراي شرايط ارگانيك است و مي توانند با برچسب (ليبل) جمهوري اسلامي ايران و برچسب ارگانيك اتحاديه اروپايي به بازارهاي بين المللي در سطح اتحاديه اروپا راه پيدا كرده و عرضه شود ."آشتيفان آندره" مدير فني شركت بی سی اس آلمان در اين خصوص گفت : استان خراسان رضوي داراي پتانسيل هاي قوي براي توليد محصولات ارگانيك است و از اين كه در سفر موفق شديم كه محصولات كشاورزي ايران را با استانداردهاي جهاني تطبيق داده و مجوز تی 3 را صادر كنيم بسيار خرسند هستيم و اميدورام كه در سفرهاي بعدي و بازديدهاي آتي تعداد بيشتري از محصولات كشاورزي استان مجوز ارگانيك را دريافت كند . " گنجوزاده" رئيس دفتر نمايندگي شركت بی سی اس آلمان در تهران نيز گفت : زعفران ايران توان بي مانندي در سطح جهان است و با دريافت نشان ارگانيك از اين پس اين محصول لوكس و استراتژيك مي تواند با بند ايران به بازارهاي جهاني راه پيدا كند.

 منبع :سایت ترویج کشاورزی خراسان رضوی

 

نویسنده: داود ׀ تاریخ: دو شنبه 8 خرداد 1391برچسب:با دريافت 3 نشان تی 3 از موسسه بين المللي ارگانيك كشاورزي محصولات زعفران, سيب زميني و پياز استان به بازارهاي جهاني راه يافتند, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

تحقیق و مطالعه روی محصولات ارگانیک همچنان ادامه دارد و از طرف دیگر در بسیاری از موارد این محصولات به تولید کارخانه ای و انبوه رسیده اند از آن جمله می توان به محصولات ارگانیک مثل نان و بسکویت اشاره نمود.


ادامه مطلب
نویسنده: داود ׀ تاریخ: جمعه 5 اسفند 1390برچسب:نان ارگانیک,نان, ارگانیک,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

کنترل علف های هرز یکی از جنبه های مهم تولید در هر نظام کشاورزی است . علف های هرز به دلیل رقابت با گیاهان زراعی برای عوامل محیطی و نهاده ها ،موجب کاهش کیفیت و کمیت محصول و ایجاد پناهگاهی مناسب برای حشرات و عوامل بیماری زا می شوند که می توانند مشکل ساز باشند . مبالغ هنگفتی که هر ساله کشاورزان صرف کاهش اثرات سوء علف های هرز بر روی محصولات خود می کنند و همچنین خسارتهایی که آن ها به دلیل نبود کنترل کافی علف های هرز متحمل می شوند نشانگر اهمیت این موضوع است .


ادامه مطلب
نویسنده: داود ׀ تاریخ: شنبه 24 دی 1390برچسب:کنترل علفهای هرز در کشاورزی ارگانیک,کنترل ,علفهای ,هرز , کشاورزی ,ارگانیک,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

کشاورزی ارگانیک مدیریت تولید مناسب است که باعث تقویت و توسعه سلامت اکوسیستم های زیستی ، چرخه های زیستی و فعالیت بیولوژیکی خاک می شود . این نظریه تاکید دارد که از نهاده های داخل مزرعه استفاده گردد و از نهاده های بیرونی استفاده ای نشود. و برای این منظور احتیاج به سیستم های تطابق پذیری در هر منطقه داریم. این کار باعث استفاده از روشهای کشاورزی زیستی و مکانیکی و بدون استفاده از نهاده های خارجی سنتز شده صورت می گیرد.


ادامه مطلب
نویسنده: داود ׀ تاریخ: شنبه 24 دی 1390برچسب:کشاورزی ارگانیک,کشاورزی, ارگانیک,آب و خاک, آفت ها , بیماری های ,گیاهی, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

تهیه کمپوست یعنی چه

تهیه کمپوست عبارت است از یک سلسله فرآیندهای بیوشیمیایی که طی آن میکروارگانیسم ها مواد آلی زاید، بقایای گیاهی، ضایعات آشپزخانه ، فضولات دامی و ادرار را به کمپوست که یک ماده اصلاح کننده خاک است تبدیل می نماید محصول نهایی این فرآیند یک کود آلی پوسیده و یکنواخت است که سرشار از مواد غذایی بوده و دارای رنگ سیاه می باشد.


ادامه مطلب
نویسنده: داود ׀ تاریخ: شنبه 24 دی 1390برچسب:تهیه ,ساخت ,کمپوست,سلامت با کشاورزی ارگانیک,سلامت,کشاورزی, ارگانیک,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

آیا می دانید راه حلهایی برای گریز از ضررهای سم و کود های شیمیایی در کشاورزی وجود دارد که علاوه بر تاثیر بر سلامت انسان، خاک و آب دارای هزینه کمتری در تولیدات کشاورزی و در نهایت سود بیشتر در تولید می باشد.


ادامه مطلب
نویسنده: داود ׀ تاریخ: جمعه 15 مهر 1390برچسب:ارگانیگ,کشاورزی,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

ورمی کمپوست حاصل فعالیت بیولوژیک یک نوع کرم خاکی بوده که این جانور از مواد آلی موجود در طبیعت تغذیه کرده و آنرابه کود آلی مغذی تبدیل می کند .

ادامه مطلب
نویسنده: داود ׀ تاریخ: جمعه 15 مهر 1390برچسب:ورمي کمپوست کود آلي بيولوژيک,ورمي ,کمپوست ,کود, آلي ,بيولوژيک,آموزش,کشاورزی,ارگانیک, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

در سال های اخیر علاقه ی مصرف کنندگان به غذاهای ارگانیک نظیر فرآورده های پرورشی ارگانیک افزایش قابل توجهی داشته است. این علاقمندی به دلیل افزایش آگاهی مردم از موضوع های بهداشتی و زیست محیطی و درک بیش تر از ایمنی مواد غذایی حاصل شده است. امروزه خواسته ی بسیاری از مصرف کنندگان تضمین ایمنی و سلامت محصول از سوی تولید کنندگان و اطمینان از نداشتن اثر سوء تولید و عرضه ی محصول بر محیط زیست است .

ادامه مطلب
نویسنده: داود ׀ تاریخ: جمعه 15 مهر 1390برچسب:آبزي پروري ارگانيک,آبزي, پروري, ارگانيک,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

پیامبر اکرم (ص): آنکه دردها را آفریده برای آنها درمان نیز آفریده است.

نکاتی در مورد  مصرف میوه ها:

*نباید بعد از غذاهای که حاوی گوشت هستند , میوه مصرف کرد.

. . .


ادامه مطلب
نویسنده: داود ׀ تاریخ: دو شنبه 21 شهريور 1390برچسب:نکاتی در مورد مصرف میوه ها,نکاتی,مورد , مصرف, میوه ها,, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

لطفا بخوانید و تفکر کنید

ما برای تکمیل این مبحث نیازمند همکاری دانشجویان و متخصصین رشته های کشاورزی و پزشکی هستیم

آیا می دانید آمارها نشان می دهد سالانه حدود 25 میلیون لیتر انواع سم در مزارع و باغهای کشور مصرف می شود و با توجه به این که تولیدات این بخش را جمعیت 75 میلیون نفری کشور مصرف می کنند بطور میانگین به ازای هر سه نفر ایرانی یک لیتر سم در تولید محصولات کشاورزی به کار رفته است؟

آیا می دانید سم شيميايي باقيمانده در ميوه و سبزيجات كشور بالاتر از حد استاندارد است كه اين امر سلامت شهروندان را تهديد مي كند؟


ادامه مطلب
نویسنده: داود ׀ تاریخ: جمعه 3 تير 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

تمامی حقوق برای سایت روستای آزادوار محفوظ است. انتشار مطالب با ذکر منبع بلامانع است
ضمن تشکر از بازدید شما دوست عزیز از سایت روستای آزادوار
داود